Texels Kookboek - Tagliatelle de Chef

Ingrediënten
250 gr tagliatelle 60 gr pomodori 1 dl room 80 gr gorgonzola
100 gr champignons ½ courgette 1 teentje knoflook 20 gr pijnboompitten
½ dl olijfolie zout peper

Hulpmiddelen
kookpan snijplank koksmes

Voorbereiding

Champignons in plakjes en courgette in blokjes snijden.
Pomodori in partjes snijden.

Bereiding

Knoflook en champignons in de olijfolie bakken tot het glazig wordt, dan de courgette toevoegen, vervolgens de room erbij gieten. Omroeren en de gorgonzola toevoegen (niet laten koken, tegen de kook aan) en op smaak brengen met zout en peper.

Ondertussen de tagliatelle in korte tijd gaar koken, afgieten en vermengen met de saus, garneren met pijnboompitten en een gesneden pomodori tomaatje.

Serveertip

*

Eet smakelijk !!